Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Aliejus 6 šaukštai
Česnakai 4 skiltelės
Mairūnai 1 šaukštas
Kalendros 1 šaukštas
Petražolės 1 šaukštas
Rozmarinai 1 šaukštelis
Porcijos: 4
Svarbiausia išsirinkti jaunas cukinijas, kurių odelė minkšta, o sėklos dar nesubrendusios ir labai mažos.

Gaminimo eiga

1. Cukinijas gerai nuplaukite, nusausinkite ir perpjaukite išilgai per pusę.

2. Pabarstykite druska, pipirais. Prieskonius įtrinkite.

3. Aliejų sumaišykite su išspaustu česnaku, smulkiai pjaustytu mairūnu, petražolėmis, kalendromis ir rozmarinais.

4. Cukinijas sudėkite į kepimo indą pjūvio puse į viršų.

5. Tolygiai užpilkite žalumynų su aliejumi.

6. Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai