Ingredientai
Sausainiai „Gaidelis“
3
pakeliai
Sviestas
1
pakelis
Kondensuotas pienas
2
šaukštai
Maskarponės sūris
500
g
Philadelphia sūris
200
g
Kondensuotas pienas
4
šaukštai
Grietinėlė
250
ml
Cukraus pudra
4
šaukštai
Uogos
pagal skonį
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Sviestą išlydykite, įdėkite kondensuoto pieno ir pakaitinkite ant mažos ugnies kelias minutes.
Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu ir kondensuotu pienu.
Gauta mase išklokite gana storu sluoksniu pyrago formos, nuimamais kraštais, dugną ir šonus.
Maskarponės sūrį išsukite su Philadelphia sūreliu ir kondensuotu pienu.
Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukraus pudra ir įmaišykite į maskarponės kremą.
Sūrio kremą sudėkite į pyrago formą.
Viršų išlyginkite.
Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.
Patiekiant viršų papuoškite uogomis ar vaisiais.
Atsiliepimai