Ingredientai
Bulvės (virtos)
600
g
Varškė
200
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Kiaulienos faršas
200
g
Svogūnai
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Virtas šaltas bulves sumalkite mėsmale, pasūdykite.
Įmuškite kiaušinį, suberkite pertrintą varškę, miltus ir gerai išminkykite.
Įdarui svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite.
Suberkite mėsos faršą, pagardinkite druska pipirais ir truputį pakepinkite.
Iš bulvių masės padarykite paplotėlius, į vidurį dėkite įdaro, gražiai užlankstykite, pavoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies.
Atsiliepimai