Ingredientai
Miltai
1
puodelis
Cukrus
4
šaukštai
Kepimo milteliai
1.5
šaukštelio
Kakavos milteliai
4
šaukštai
Juodasis šokoladas
100
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Druska
žiupsnelis
Rūgpienis
0.5
puodelio
Graikiškas jogurtas
2
šaukštai
Aliejus
5
šaukštai
Kava
0.5
puodelio
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Grietinėlė
100
ml
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Išplakite kiaušinį, jogurtą, rūgpienį ir aliejų.
2. Kitame dubenyje sumaišykite cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, miltus, druską, kakavos miltelius.
3. Birų mišinį pamažu įmaišykite į skystą mišinį.
4. Ant galo supilkite karštą kavą ir ištirpintą šokoladą. Išmaišykite.
5. Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
6. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.
7. Kai pyragas atvės, užpilkite glaistą.
8. Glaistui ištirpinkite šokoladą, supilkite grietinėlę ir užvirkite. Kai truputį pravės supilkite ant pyrago.
Skanaus!
Atsiliepimai