Ingredientai

Česnakai 4 skiltelės
Rozmarinai 1 šaukštelis
Kmynai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Nedideles bulves (jei šviežios, tik gerai nuplaukite ir neskuskite) supjaustykite gana plonomis skiltelėmis.

2. Puode įkaitinkite aliejų ir sviestą.

3. Suberkite bulves, uždenkite ir sumažinkite ugnį iki mažos.

4. Po 5 minučių kepimo, suberkite griežinėliais pjaustytą česnaką, įberkite rozmarino, kmynų. Gerai supustykite ir kepkite toliau.

5. Po 10 minučių pagardinkite druska ir supurtykite.

6. Kol iškeps bulves kelis kartus supurtykite taip, kad šios susimaišytų.

7. Patiekite su rūgpieniu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai