Ingredientai
Morkos (didelės)
3
vnt.
Aliejus
puodelis
Kiaušiniai
3
vnt.
Miltai
2
puodeliai
Cukrus
1
puodelis
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Juodasis šokoladas
100
g
Sviestas
3
šaukštai
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Morkas sutarkuokite bulvių tarka.
Įmuškite kiaušinius, įpilkite aliejaus ir labai gerai išplakite elektriniu plakikliu.
Miltus sumaišykite su cukrumi ir kepimo milteliais. Supilkite morkų masę ir gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.
Pyragą iš orkaitės išimkite jau atvėsusį.
Šokoladą ištirpinkite su sviestu, kai ims vėsti ir tirštėti, užpilkite ant pyrago.
Atsiliepimai