Ingredientai
Medus
3
šaukštai
Dižono garstyčios
3
šaukštai
Vištienos filė
400
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Ananasai
1
puodelis
Fermentinis sūris
1
puodelis
Majonezas
1
šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite garstyčias su medumi ir gausiai aptepkite vištienos kepsnelius.
Dėkite uždengtus į šaldytuvą ir palikite marinuotis per naktį.
Pirštais nubraukite marinatą, kepsnelius apibarstykite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Išimkite iš keptuvės ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
Ananasus nusunkite, pasmulkinkite ir sumaišykite su tarkuotu sūriu ir majonezu.
Ananasų ir sūrio masę dėkite ant kepsnelių ir dėkite kepti į iki 210 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20-30 minučių.
Atsiliepimai