Ingredientai
Bulvės
12
vnt.
Aliejus
4
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Prieskonių mišinys bulvėms
pagal skonį
Parmezano sūris
100
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Geriausia šviežias bulves neskustas sudėkite į puodą su vandeniu ir virkite apie 15-20 minučių.
Gerai nusunkite ir suberkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Jei bulvės mažos sutraiškykite į blyną su stikline, jei gana didelės, perpjaukite pusiau ir sutraiškykite su stikline į blyną.
Aptepkite aliejumi, pabarstykite pipirais, druska ir kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10-15 minučių.
Ištraukite, apverskite bulves, aptepkite aliejumi, pabarstykite prieskonių mišiniu bulvėms ir vėl dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 10-15 minučių.
Ištraukite, apibarstykite smulkiai tarkuotu parmezanu ir kepkite dar apie 3 minutes.
Atsiliepimai