Ingredientai

Sviestas 2 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Miltai 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Pelėsinį sūrį smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis nuluptomis kriaušėmis ir minkštu sviestu.

2. Vištienos kepsnelius labai plonai išmuškite (tai pavyks padaryti, jei kepsnelį įdėsite tarp dvigubai sulenktos maistinės plėvelės).

3. Kepsnelius iš abiejų pusių apibarstykite druska ir pipirais.

4. Ant kepsnelio krašto dėkite įdaro ir susukite.

5. Kotletus apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.

6. Dėkite virti į įkaitintą aliejų. Virkite kol gražiai apskrus.

7. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai