Ingredientai
Kiaulienos faršas
250
g
Jautienos faršas
250
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Graikiškas jogurtas
3
šaukštai
Manų kruopos
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Čiobreliai
0.5
šaukštelio
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišykite su kiaušiniais, jogurtu, prieskoniais ir manų kruopomis.
Gerai išminkykite.
Lipdykite nedidelius kotletus.
Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus kokosų aliejaus (jis kepamai mėsai suteikia pikantiško švelnaus skonio).
Sudėkite kotletukus ir kepkite daug nevartant - palaukite, kol ant vidutinės ugnies apskrus viena pusė, tada apverskite.
Patiekite su šviežiomis salotomis.
Atsiliepimai