Ingredientai

Perlinės kruopos 1.5 stiklinės
Morkos 1 vnt.
Žalieji žirneliai 0.5 stiklinės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sviestas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Perlines kruopas užpilkite karštu vandeniu ir palikite per naktį išbrinkti. Prieš kepant čanachus, jei reikia, nusunkite.

Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Apibarstykite druska ir pipirais.

Kiaulieną dėkite į įkaitintą keptuvę ir maišant kepkite 5-6 minutes kartu su smulkiai pjaustytu svogūnu.

Morkas supjaustykite griežinėliais, kukurūzus nusunkite.

Morkas, žirnelius ir kukurūzus sumaišykite su perlinėmis kruopomis.

Į molinius čanachų indelius įberkite kruopų ir daržovių mišinio, ant viršaus uždėkite mėsos gabaliukų.

Užpilkite sultinio tiek, kad šiek tiek semtų mėsą.

Įdėkite vyšnios didumo sviesto gabalėlį. Uždenkite.

Troškinkite iki 210-220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.

Patiekiant ant viršaus uždėkite grietinės.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai