Ingredientai

Porai 2 vnt.
Bulvės 3 vnt.
Miltai 1 šaukštas
Bazilikai 0.5 šaukštelio
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą su vandeniu.

2. Įberkite sultinio ir virkite.

3. Porus supjaustykite griežinėliais ir dėkite kepti į ištirpintą sviestą keptuvėje. Įspauskite česnako ir maišant kepkite apie 5-7 minutes.

4. Pagardinkite bazilikais, įberkite šaukštą miltų ir išmaišykite.

5. Porus supilkite į puodą.

6. Virkite apie 20 min., kol sriuba taps tiršta.

7. Patiekite su džiovinto batono kubeliais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai