Ingredientai
Porai
2
vnt.
Bulvės
3
vnt.
Česnakai
3
vnt.
Miltai
1
šaukštas
Bazilikai
0.5
šaukštelio
Sultinio milteliai
pagal skonį
Sviestas
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves smulkiai supjaustykite ir suberkite į puodą su vandeniu.
2. Įberkite sultinio ir virkite.
3. Porus supjaustykite griežinėliais ir dėkite kepti į ištirpintą sviestą keptuvėje. Įspauskite česnako ir maišant kepkite apie 5-7 minutes.
4. Pagardinkite bazilikais, įberkite šaukštą miltų ir išmaišykite.
5. Porus supilkite į puodą.
6. Virkite apie 20 min., kol sriuba taps tiršta.
7. Patiekite su džiovinto batono kubeliais.
Skanaus!
Atsiliepimai