Ingredientai
Sluoksniuota tešla
1
vnt.
Garstyčios
2
šaukšteliai
Majonezas
2
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Grietinė
100
ml
Fermentinis sūris
80
g
Pomidorai
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Tešlą įdėkite į kepimo skardą ant kepimo popieriaus. Pabadykite tešlos paviršių šakute.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, kepkite tešlos lakštą 10 min. Tešla neturi būti galutinai iškepusi.
Tuną iš skardinės (be skysčio) sutrinkite šaute, sumaišykite su majonezu, įberkite druskos, pipirų.
Ant tešlos pagrindo labai plonu sluoksniu užtepkite garstyčių, paskui tolygiai užtepkite tuno masę.
Sumaišykite grietinę su kiaušiniais, suberkite tarkuotą sūrį. Užpilkite šią masę ant pyrago viršaus.
Pomidorus supjaustykite plonomis juostelėmis, užberkite ant viršaus.
Kepkite pyragą orkaitėje (180 C) 20 – 30 min.
Atsiliepimai