Ingredientai

Druska 2 šaukštai
Pipirai 2 žiupsneliai
Muskato riešutai 2 žiupsneliai
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Baklažaną supjaustykite kaip vėduoklę (kotelio neperpjaukite ir nenupjaukite).

2. Vėduoklės griežinėlius gausiai įtrinkite druska ir palikite kelioms minutėms.

3. Nuplaukite ir nusausinkite.

4. Vidų įtrinkite išspaustu česnaku, pabarstykite pipirais, muskatu. Vėduoklę dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos arba į kepimo indą.

5. Svogūnus ir pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.

6. Sūrį supjaustykite plonomis riekelėmis.

7. Vėduoklės tarpus arčiau kotelio prikiškite svogūno griežinėliais, arčiau viršūnėlės - pomidorų griežinėliais ir sūrio riekelėmis.

8. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai