Ingredientai
Sausainiai „Gaidelis“
2
pakeliai
Sviestas
1
pakelis
Maskarponės sūris
600
g
Juodasis šokoladas
200
g
Porcijos: 12
Gaminimo eiga
Sausainius sutrinkite iki trupinių. Tai atlikti bus visai paprasta, jei subersite į kiek storesnį plastikinį švarų maišelį ir stipriai pakočiosite kočėlu.
Sviesta ištirpinkite, sudėkite sausainių trupinius ir gerai išmaišykite.
Sausainių mase išklokite pyrago formos, su nuimamais kraštais, dugną ir šonus.
Šokoladą ištirpinkite ir kiek atvėsusį supilkite į maskarponę. Gerai išmaišykite.
Šokoladinę maskarponę sudėkite ant sausainių pagrindo. išlyginkite.
Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Atsiliepimai