Ingredientai
Kiaušiniai
2
vnt.
Cukinijos
0.5
vnt.
Morkos
1
vnt.
Žalieji žirneliai
1.5
puodelio
Agurkai
2
vnt.
Rauginti agurkai
1
vnt.
Porai
0.3
vnt.
Salierų šakniavaisiai
0.2
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Citrinų sultys
1
šaukštas
Avokadų majonezas
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Morkas sutarkuokite smulkia sūrio tarka, apšlakstykite citrinos sultimis, apibarstykite žiupsneliu druskos, gerai išmaišykite ir palikite kol suruošite kitas daržoves.
Smulkiai supjaustykite porą, šviežius ir raugintus agurkus, saliero gumbą, cukinijos minkštimą.
Morkas sumaišykite su žirneliais (jei šaldyti, atšildykite) ir kitomis supjaustytomis daržovėmis. Suberkite smulkiai pjaustytus kietai virtus kiaušinius.
Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite su avokadų majonezu.
Avokadų majonezo receptą rasite ČIA.
Atsiliepimai