Ingredientai

Sviestas 4 šaukšteliai
Kietasis sūris 8 šaukšteliai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai pagal skonį
Rozmarinai pagal skonį
Porcijos: 4
Labai greitai paruošiamas, paprastas, bet labai skanus užkandis.

Gaminimo eiga

1. Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite, išpjaukite kotelius.

2. Į kepurėles įdėkite po mažos vyšnios dydžio sviesto gabaliuką.

3. Pabarstykite pipirais, druska, čiobreliais ir rozmarinais.

4. Į kiekvieną įberkite pusę šaukštelio kietojo sūrio.

5. Ant viršaus uždėkite didelės vyšnios dydžio mocarelos gabaliuką.

6. Įdarytas kepurėles glaudžiai sudėkite į kepimo indą (geriau kiek aukštesniais kraštais).

7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai