Ingredientai
Pievagrybiai (didesni)
16
vnt.
Sviestas
4
šaukšteliai
Kietasis sūris
8
šaukšteliai
Mocarelos sūris
200
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Čiobreliai
pagal skonį
Rozmarinai
pagal skonį
Porcijos: 4
Labai greitai paruošiamas, paprastas, bet labai skanus užkandis.
Gaminimo eiga
1. Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite, išpjaukite kotelius.
2. Į kepurėles įdėkite po mažos vyšnios dydžio sviesto gabaliuką.
3. Pabarstykite pipirais, druska, čiobreliais ir rozmarinais.
4. Į kiekvieną įberkite pusę šaukštelio kietojo sūrio.
5. Ant viršaus uždėkite didelės vyšnios dydžio mocarelos gabaliuką.
6. Įdarytas kepurėles glaudžiai sudėkite į kepimo indą (geriau kiek aukštesniais kraštais).
7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.
Atsiliepimai