Ingredientai

Cukrus 2 šaukštai
Obuoliai 3 vnt.
Migdolai 1 sauja
Medus (skystas) 2 šaukštai
Migdolų esencija 0.5 šaukštelio
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Tešlą atšildykite ir gana plonai iškočiokite.

Sviestą išlydykite ir išsukite su cukrumi. Mišiniu aptepkite lakštą.

Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažais gabaliukais.

Slyvas užpilkite karštu vandeniu, palaukite kol atvės, nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite.

Slyvas sumaišykite su obuoliais, kapotais migdolais, medumi ir migdolų esencija.

Gauta mase padenkite pusę lakšto ir suvyniokite taip, kad įdaras liktų giliausiuose sluoksniuose.

aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai