Ingredientai

Miltai 2.5 puodelio
Cukrus 2 šaukštai
Kepimo milteliai 1 šaukštas
Druska žiupsnelis
Sviestas 0.5 puodelio
Grietinėlė 3 šaukštai
Rudasis cukrus 2 šaukštai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius ir apelsinų žieveles.

Į tarkuokite šaltą sviestą ir išmaišykite (turi gautis sviesto trupiniai).

Įmaišykite sausas, nemirkytas džiovintas spanguoles.

Kiaušinius išplakite su grietinėle ir plakinį supilkite į miltų mišinį.

Gerai išmaišykite, išminkykite ir nulipdykite storą blyną. Padėkite jį ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Aptepkite grietinėle, apiberkite ruduoju cukrumi ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai