Ingredientai
Miltai
2.5
puodelio
Cukrus
2
šaukštai
Kepimo milteliai
1
šaukštas
Druska
žiupsnelis
Tarkuota apelsino žievelė
0.5
šaukšto
Sviestas
0.5
puodelio
Kiaušiniai
2
vnt.
Grietinėlė (riebi)
0.5
puodelio
Džiovintos spanguolės
1
sauja
Grietinėlė
3
šaukštai
Rudasis cukrus
2
šaukštai
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, druską, kepimo miltelius ir apelsinų žieveles.
Į tarkuokite šaltą sviestą ir išmaišykite (turi gautis sviesto trupiniai).
Įmaišykite sausas, nemirkytas džiovintas spanguoles.
Kiaušinius išplakite su grietinėle ir plakinį supilkite į miltų mišinį.
Gerai išmaišykite, išminkykite ir nulipdykite storą blyną. Padėkite jį ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
Aptepkite grietinėle, apiberkite ruduoju cukrumi ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kepkite apie 20 minučių.
Atsiliepimai