Ingredientai
Fetos sūris
100
g
Avokadai
1
vnt.
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Agurkai
3
vnt.
Alyvuogės Kalamatos
10
vnt.
Pomidorai
3
vnt.
Batono skrebučiai
1
sauja
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Citrinų sultys
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Jei norite tikrų graikiškų salotų nedėkite salotų lapų ir naudokite kalamata alyvuoges.
Gaminimo eiga
Susmulkinkite fetros sūrį.
Gana smulkiai supjaustykite svogūną, avokadą, agurką ir papriką.
Pomidorą ir alyvuoges supjaustykite kiek stambiau.
Padažui sumaišykite aliejų su išspaustos citrinos sultimis, pipirais ir druska.
Salotas sumaišykite su padažu.
Patiekiant užberkite baltos duonos skrudintų gabaliukų.
Atsiliepimai