Atradimas: aguonų ir kondensuoto pieno pyragas

(2)
Aguonų ir kondensuoto pieno pyragas
Pagaminamas per: 65min
Įvertinimas:
3.4516 31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Ingredientai:

1 indelis Kondensuotas pienas
80 g Malti džiūvėsėliai
80 g Migdolai
4 vnt. Kiaušiniai
100 g Cukrus
150 g Aguonos

Aguonų ir kondensuoto pieno pyragas, kuris nudžiugins visus.

Gaminimas

Aguonas užpilkite karštu vandeniu ir palaukite kol atvės. Gerai nukoškite ir nuvarvinkite. Sutrinkite.

Migdolus smulkiai sukapokite.

Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.

Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi. Baltymus išplakite iki standžių putų.

Kondensuotą pieną sumaišykite su aguonomis ir tryniais.

Suberkite migdolus ir džiūvėsėlius ir gerai išmaišykite.

Sudėkite baltymus ir gerai išmaišykite.

Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 minučių.

Šaltinis: www.DELFI.lt