Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota tešla
0.5
pakelio
Vištienos filė
500
g
Apelsinai
2
vnt.
Vištienos prieskoniai
1
šaukštas
Kiaušiniai
1
vnt.
Sezamo sėklos
1
šaukštas
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite piršto storumo ir ilgumo gabaliukais.
Gabaliukus gausiai apibarstykite vištienos prieskoniais.
Apelsiną gerai nuplaukite ir nenulupus žievelės supjaustykite plonomis riekelėmis.
Atšildytos tešlos lakštus lengvai iškočiokite ir supjaustykite poros centimetrų pločio, ilgomis juostelėmis.
Apelsino riekele apgaubkite vištienos gabaliuką ir apsukite tešlos juostele. Galus užspauskite.
Pirštelius aptepkite išplaktu kiaušiniu, apibarstykite sezamo sėklomis.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Atsiliepimai