Ingredientai

Sviestas 1 šaukštas
Česnakai 2 skiltelės
Rozmarinai 0.5 šaukštelio
Šalavijai 0.5 šaukštelio
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Paruoškite sviestą. Į minkštą sviestą išspauskite česnako skilteles, suberkite šalaviją ir rozmariną. Išsukite.

Kiaulieną supjaustykite 1 cm storio kepsniais ir abi puses įtrinkite druska ir pipirais.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų su lauro lapais. Dėkite kepsnius. Vieną pusę kepkite ant vidutinės ugnies apie minutę ir apverskite. Po minutės vėl apverskite. Taip vartant kepkite apie 10-11 minučių. Abi pusės turi būti gražiai apskrudusios.

Nukelkite nuo ugnies. Pusę sviesto mišinio paskirstykite ant kepsnių viršaus ir palaukite porą minučių. Apverskite ir paskirstykite likusį mišinį. Palaukite dar 2 minutes.

Patiekite su bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai