Ingredientai
Makaronai
400
g
Fermentinis sūris
80
g
Kietasis sūris
70
g
Pienas
100
ml
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Muskato riešutai
žiupsnelis
Sultinio milteliai
1
šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sūriame vandenyje išvirkite makaronus ir apvirkite (apie 3 minutes) gana smulkiai pjaustytus žiedinius kopūstus.
Makaronus ir žiedinius kopūstus gerai nuvarvinkite ir sumaišykite. Suberkite į kepimo indą.
Pieną išplakite su prieskoniais, sultinio milteliais ir smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.
Plakinį užpilkite ant makaronų ir kopūstų. Išmaišykite taip, kad sūris tolygiai pasiskirstytų.
Ant viršaus užberkite tarkuoto fermentinio sūrio.
Kepkite apie 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atsiliepimai