Ingredientai
Vištiena
400
g
Morkos
1
vnt.
Salierų šakniavaisiai
0.2
vnt.
Konservuoti kukurūzai
1
puodelis
Žalieji žirneliai
1
puodelis
Grietinėlė
1
puodelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Muskato riešutai
žiupsnelis
Sultinio milteliai
0.5
šaukštelio
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustykite mažais gabaliukais ir dėkite kepti į sviestą.
Pagardinkite druska, pipirais ir muskatu.
Kepkite ant vidutinės ugnies.
Kol vištiena kepa, nuskuskite morką, nulupkite saliero šaknį, smulkiai supjaustykite kubeliais ir suberkite į vištieną.
Išmaišykite, sumažinkite ugnį ir uždenkite su dangčiu.
Taip kepkite apie 5 minutes.
Kukurūzus nusunkite. Žirneliai gali būti švieži arba šaldyti.
Į vištieną suberkite kukurūzus, žirnelius, įpilkite grietinėlės, įberkite vištienos sultinio, išmaišykite ir uždenkite dangtį. Troškinkite dar apie 5-7 minutes.
Atsiliepimai