Ingredientai

Bulvės 4 vnt.
Porai 1 vnt.
Sviestas 0.5 šaukšto
Aliejus 20 ml
Druska pagal skonį
Grietinėlė 5 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Puode įkaitinkite aliejų su sviestu.

Suberkite smulkiai pjaustytą vištieną. Kepkite 2 minutes.

Suberkite smulkiai supjaustytą svogūną ir salierą. Maišant kepkite 3 minutes.

Suberkite smulkiai pjaustytas bulves.

Įpilkite vištienos sultinio.

Užvirkite ir virkite ant mažos ugnies 20 minučių.

Įberkite druskos, pipirų, muskato. Išmaišykite ir virkite dar 10 minučių.

Sutrinkite elektriniu trintuvu, įpilkite grietinėlės.

Patiekite apibarstytą moliūgo sėklomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai