Ingredientai

Sviestas 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Kietasis sūris 4 šaukštai
Pipirai pagal skonį
Majonezas 6 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Išvirkite bulves, atvėsinkite, įdėkite sviesto, pabarstykite druska ir sutrinkite.

2. Sūrį sutarkuokite, kiaušinius išvirkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

3. Burokėlius nusunkite.

4. Morkas sutarkuokite, apkepkite aliejuje su smulkiai pjaustytu svogūnu, pagardinkite druska ir pipirais.

5. Krabų lazdeles smulkiai supjaustykite.

6. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus.

7. Sluoksniuokite pyrago formoje su nuimamais kraštais (arba specialioje cilindro formelėje): klokite bulvių košės sluoksnį, išlyginkite, ant viršaus burokėlių sluoksnį, išlyginkite, gana plonai užtepkite majonezo, dėkite krabų lazdelių sluoksnį, ploną majonezo sluoksnį, pabarstykite svogūnų laiškais, užberkite ir išlyginkite pjaustytus kiaušinius, dėkite ploną majonezo sluoksnį, morkų sluoksnį, ploną majonezo sluoksnį ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

8. Papuoškite iš virtų daržovių išpjautomis gėlėmis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai