Ingredientai
Žiediniai kopūstai
1
vnt.
Aliejus
100
ml
Česnakai
5
skiltelės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kietasis sūris
50
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Žiedinio kopūsto galvą gerai nuplaukite, supajsutykite šakelėmis, šakeles supjaustykite riekelėmis.
Į aliejų išspauskite česnaką ir gerai išmaišykite.
Česnakiniu aliejumi užpilkite žiedinio kopūsto gabaliukus, apibarstykite druska, pipirais ir gerai išmaišykite, kad prieskoniais ir aliejumi pasidengtų visi gabaliukai.
Gabaliukus išpilkite ant kepimo popieriumi užtiestos skardos.
Kepkite 20 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Apibarstykite smulkiai tarkuotu sūriu, išmaišykite ir kepkite dar 5-7 minutes.
Atsiliepimai