Ingredientai

Aliejus 100 ml
Česnakai 5 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Žiedinio kopūsto galvą gerai nuplaukite, supajsutykite šakelėmis, šakeles supjaustykite riekelėmis.

Į aliejų išspauskite česnaką ir gerai išmaišykite.

Česnakiniu aliejumi užpilkite žiedinio kopūsto gabaliukus, apibarstykite druska, pipirais ir gerai išmaišykite, kad prieskoniais ir aliejumi pasidengtų visi gabaliukai.

Gabaliukus išpilkite ant kepimo popieriumi užtiestos skardos.

Kepkite 20 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Apibarstykite smulkiai tarkuotu sūriu, išmaišykite ir kepkite dar 5-7 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai