Ingredientai

Špinatai 4 saujos
Rikotos sūris 5 šaukštai
Druska 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Špinatus apkepkite svieste, sudėkite rikotą ir gerai išmaišykite. Kaitinkite ant mažos ugnies porą minučių.

2. Vištienos filė gana giliai įpjaukite stačiai ilgesnei kraštinei kelis kartus (pjūvį kartokite kas 1-2 cm).

3. Vištieną apibarstykite pipirais, druska ir paprikų milteliais.

4. Į pjūvių ertmes dėkite po šaukštelį rikotos ir špinatų įdaro.

5. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto fermentinio sūrio.

6. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

7. Patiekite su grietinėlėje troškintomis morkomis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai