Ingredientai

Miltai 250 g
Vanduo 700 ml
Druska žiupsnelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cukraus pudra 3 šaukštai
Rudasis cukrus 2 šaukštai
Porcijos: 8
Už receptą dėkojame skaitytojai Inesai.

Gaminimo eiga

Vandenį užvirkite.

Į verdantį suberkite druską, vanilinį cukrų. Maišant ištirpinkite.

Įdėkite sviestą ištirpinkite ir nukelkite nuo ugnies.

Maišant po truputį suberkite miltus ir labai gerai išmaišykite.

Maišant po vieną įmuškite kiaušinius.

Tešlą supilkite į konditerinį maišelį.

Puode įkaitinkite aliejų ir įspauskite po porą tešlos lazdelių.

Virkite aliejuje, kol gražiai apskrunda.

Ištrauktas spurgas dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Dar šiltas spurgas apvoliokite cukraus pudros ir rudojo cukraus mišinyje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai