Ingredientai
Krevetės
200
g
Miltai
2
šaukštai
Sviestas
2
šaukštai
Citrinų sultys
1
šaukštas
Apelsinų sultys
0.5
puodelio
Grietinėlė
0.5
puodelio
Druska
0.5
šaukštelio
Pipirai
žiupsnelis
Muskato riešutai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.
Išlukštentas krevetes nuplaukite, nusausinkite ir apviliokite miltuose.
Į keptuvėje įkaitintą sviestą suberkite krevetes ir maišant kepkite 3-4 minutes.
Supilkite apelsinų sultis. ir muskato riešutus. Maišant kepkite kol užvirs.
Supilkite grietinėlę ir palaukite kol užvirs.
Patiekite su česnakiniu batonu.
Atsiliepimai