Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Bulvės 4 vnt.
Majonezas 1 puodelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir atskirkite trynius nuo baltymų. Smulkiai supjaustykite baltymus ir sutrupinkite trynius.

2. Bulves išvirkite su lupenomis, atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

3. Morkas išvirkite, nuskuskite ir smulkiai supjaustykite.

4. Svogūną smulkiai supjaustykite.

5. Tuną nusunkite ir sumaišykite su dviem šaukštais majonezo, druska ir pipirais.

6. Likusį majonezą sumaišykite su alyvuogių aliejumi.

7. Pyrago formoje sluoksniuokite: bulves, ant viršaus uždėkite nepilną šaukštą majonezo ir išlyginkite (majonezą galite supilti į maišelį, nukirpti mažą kampelį ir ant sluoksnių užspausti – taip bus tolygiau ir lengviau). Dėkite tuną, svogūną, majonezo, morkas, majonezą, kiaušinio baltymus, majonezą ir ant viršaus užtrupinkite trynius.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai