Ingredientai
Nedideli burokėliai
3
vnt.
Bulvės
3
vnt.
Morkos
2
vnt.
Rauginti agurkai
3
vnt.
Rauginti kopūstai
0.5
stiklinės
Konservuoti žirneliai
1
stiklinė
Svogūnai
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Obuolių actas
1
šaukštas
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Šviežius burokėlius virkite nenuluptus apie valandą. Atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Galite naudoti ir konservuotus burokėlius. Nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite. Užpilkite šaukštą aliejaus ir išmaišykite. Taip apsaugosite kitas daržoves, kad šios maišant nenusidažytų.
2. Bulves ir morkas išvirkite neluptus. Atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
3. Agurkus ir kopūstus nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite.
4. Žirnelius nusunkite.
5. Smulkiai supjaustykite svogūną.
6. Daržoves suberkite į vieną dubenį, užpilkite du šaukštus aliejaus ir vieną acto.
7. Viską sumaišykite.
Skanaus!
Atsiliepimai