Ingredientai

Miltai 120 g
Grietinė 1 šaukštas
Druska 1 šaukštelis
Pipirai 2 žiupsneliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Žiedinį kopūstą nuplaukite, pasmulkinkite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite 3 minutes. Išgriebkite ir nuvarvinkite.

Pravėsusius kopūstus sugrūskite (nepersistenkite, neturi gautis tyrė), įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius, miltus, smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį, įdėkite grietinės ir gerai išmaišykite.

Lipdykite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai