Ingredientai
Žiediniai kopūstai
1
kg
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
120
g
Kietasis sūris
50
g
Grietinė
1
šaukštas
Druska
1
šaukštelis
Pipirai
2
žiupsneliai
Malti džiūvėsėliai
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Žiedinį kopūstą nuplaukite, pasmulkinkite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite 3 minutes. Išgriebkite ir nuvarvinkite.
Pravėsusius kopūstus sugrūskite (nepersistenkite, neturi gautis tyrė), įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius, miltus, smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį, įdėkite grietinės ir gerai išmaišykite.
Lipdykite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.
Atsiliepimai