Ingredientai

Pienas 250 ml
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Muskato riešutai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Bulves sutarkuokite ir nusunkite. Tegul tarkiai lieka gana sausi.

Į pieną įdėkite sviesto ir užvirkite. Verdantį pieną supilkite į tarkius ir išmaišykite.

Kumpį ir svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite nedideliame kiekyje sviesto kol svogūnai gražiai pagels.

Svogūnus su kumpiu suberkite į tarkius.

Įberkite druskos, pipirų, muskato riešutų, gerai išmaišykite ir masę supilkite į kepimo indą.

Ant viršaus užberkite labai smulkiai tarkuoto kietojo sūrio.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55-60 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai