Ingredientai
Miltai
300
g
Sviestas
200
g
Juodasis šokoladas
100
g
Cukrus
250
g
Kiaušiniai
4
vnt.
Varškė
300
g
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Kepimo milteliai
1.5
šaukštelio
Juodasis šokoladas
50
g
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Kambario temperatūros sviestą išsukite iki baltumo, po vieną įmuškite kiaušinius ir dalimis suberkite cukrų, nuolat maišydami, kad pasidarytų vienalytė masė.
Supilkite išlydytą šokoladą ir gerai išmaišykite.
Varškę ištrinkite pro sietelį ir sudėkite į sviestą kartu su miltais ir kepimo milteliais.
Gerai išmaišykite ir sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Kai atvės, išimkite iš formos ir apliekite išlydytu šokoladu.
Atsiliepimai