Ingredientai
Vištienos filė
400
g
Morkos
2
vnt.
Moliūgai
200
g
Pastarnokai
200
g
Salierų šakniavaisiai
300
g
Sviestas
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Sultinio milteliai
1
šaukštelis
Grietinė
2
šaukštai
Porcijos: 4
Dauguma sutiks – čianachai yra tikrai gardus patiekalas. O paruošti juos – itin paprasta. Tereikia sudėti visus ingredientus į indą ir laukti, kol čianachai bus paruošti.
Gaminimo eiga
* Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais.
* Daržoves supjaustykite mažais gabaliukais.
* Viską sumaišykite ir po lygiai sudėkite į mažus molinius kepimo indelius.
* Suberkite prieskonius, įdėkite po vyšnios didumo sviesto gabalėlį, ir įpilkite vandens - kad tik šiek tiek apsemtų. Uždenkite.
* Troškinkite iki 200-210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
* Ant viršaus uždėkite po šaukštelį grietinės ir troškinkite dar 10-15 minučių.
Atsiliepimai