Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Sviestas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sultinio milteliai 1 šaukštelis
Grietinė 2 šaukštai
Porcijos: 4
Dauguma sutiks – čianachai yra tikrai gardus patiekalas. O paruošti juos – itin paprasta. Tereikia sudėti visus ingredientus į indą ir laukti, kol čianachai bus paruošti.

Gaminimo eiga

* Vištieną supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais. Pabarstykite druska ir pipirais.

* Daržoves supjaustykite mažais gabaliukais.

* Viską sumaišykite ir po lygiai sudėkite į mažus molinius kepimo indelius.

* Suberkite prieskonius, įdėkite po vyšnios didumo sviesto gabalėlį, ir įpilkite vandens - kad tik šiek tiek apsemtų. Uždenkite.

* Troškinkite iki 200-210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

* Ant viršaus uždėkite po šaukštelį grietinės ir troškinkite dar 10-15 minučių.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai