Ingredientai
Bulvės
8
vnt.
Kietasis sūris
50
g
Aliejus
0.5
stiklinės
Česnakai
2
skiltelės
Rozmarinai
2
šaukšteliai
Bulvių prieskoniai
1
šaukštelis
Druska
0.5
šaukštelio
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Aliejų sumaišykite su išspaustu česnaku, rozmarinais, bulvių prieskoniais ir druska.
Įpjaukite bulves plonais griežinėliais, sudėkite į dubenį ir apipilkite aliejumi. atsargiai pirštais paskirstykite aliejų į įpjovas.
Bulves sudėkite ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Gana gausiai apibarstykite smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje dar 20 minučių.
Atsiliepimai