Ingredientai

Obuoliai 3 vnt.
Razinos 2 saujos
Aguonos 4 šaukštai
Cukrus 3 šaukštai
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Obuolius ir kriaušes nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.

Suberkite išmirkytas aguonas ir razinas. Suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir viską išmaišykite.

Atšildytą tešlą iškočiokite į vieną didelį ir gana ploną lakštą.

Užpilkite vaisių masę, tolygiai paskirstykite (nedėkite tik ant vieno krašto, palikite 3 cm tešlos juostą.)

Suvyniokite tešlą ir šoną užlipdykite palikta tešlos juostele. (Galite užlipdyti ir galus.)

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.

Ištrauktą pyragą apiberkite cukraus pudra.

Pjaustykite jau pravėsusį.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai