Ingredientai
Šaldyta sluoksniuota tešla
1
pakelis
Obuoliai
3
vnt.
Kriaušės
3
vnt.
Razinos
2
saujos
Aguonos
4
šaukštai
Cukrus
3
šaukštai
Vanilinis cukrus
2
šaukšteliai
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Obuolius ir kriaušes nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.
Suberkite išmirkytas aguonas ir razinas. Suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir viską išmaišykite.
Atšildytą tešlą iškočiokite į vieną didelį ir gana ploną lakštą.
Užpilkite vaisių masę, tolygiai paskirstykite (nedėkite tik ant vieno krašto, palikite 3 cm tešlos juostą.)
Suvyniokite tešlą ir šoną užlipdykite palikta tešlos juostele. (Galite užlipdyti ir galus.)
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes.
Ištrauktą pyragą apiberkite cukraus pudra.
Pjaustykite jau pravėsusį.
Atsiliepimai