Ingredientai

Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Muskato riešutai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Šaldytus špinatus palikite atitirpi. Atitirpus nusunkite skystį.

Makaronus sudėkite virti į pasūdytą vandenį.

Graikinius riešutus sukapokite ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų keptuvėje.

Išspauskite česnakų skilteles ir vis pamaišant kepkite ant mažos ugnies porą minučių.

Suberkite špinatus ir išmaišykite. Kaitinkite dar vieną minutę.

Išvirusius makaronus nusunkite ir suberkite į keptuvę. Išmaišykite, įberkite pipirų, tarkuoto muskato riešuto ir vis pamaišant kepkite kelias minutes.

Patiekiant apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai