Ingredientai
Vištienos filė
600
g
Žaliosios citrinos
1
vnt.
Avokadai
1
vnt.
Romaninės salotos
pagal skonį
Kalendros
pagal skonį
Džiugo sūris
100
g
Aliejus (kepimui)
400
ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištieną supjautome juostelėmis ir sumaišome su šlakeliu aliejaus ir prieskonių mišiniu.
Vištieną galime kepti įkaitintame aliejuje, kol lengvai apskrunda arba orkaitėje – 180 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
Kol vištiena kepa pasigaiminame salotas. Avokadą supjaustome, susmulkiname kalendrą, suplėšome salotas, suberiame tarkuotą sūrį ir paskaniname druska ir pipirais, citrinos sultimis. Patiekiame su ananasų salsa padažu.
Atsiliepimai