Ingredientai
Pomidorai (didesni)
6
vnt.
Pievagrybiai
3
saujos
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Muskato riešutai
žiupsnelis
Čiobreliai
žiupsnelis
Česnakai
1
skiltelė
Fermentinis sūris
30
g
Kietasis sūris
30
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Nupjaukite pomidorų viršūnėlę su koteliu. Sėklytes ir minkštimą išimkite.
Pievagrybius nuvalykite gana smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska, pipirais, muskato riešutu ir čiobreliais. Įspauskite česnako skiltelę. Kepkite apie 4-5 minutes.
Fermentinį ir kietąjį sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su pievagrybiais.
Įdarą sudėkite į pomidorų vidų ir uždenkite viršūnėlėmis.
Pomidorus sustatykite į kepimo indą taip, kad glaustųsi vienas prie kito - taip pomidorai kepdami neapvirs.
Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Atsiliepimai