Ingredientai
Vištienos filė
1
vnt.
Bulvės
3
vnt.
Morkos
1
vnt.
Salierų šakniavaisiai
0.5
vnt.
Makaronai
2
saujos
Druska
2
žiupsneliai
Lauro lapai
2
vnt.
Kvapieji pipirai
4
vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
1. Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais.
2. Nuskuskite bulves, morką ir saliero šaknį. Smulkiai supjaustykite.
3. Viską sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite ant mažos ugnies.
4. Įberkite druskos, įmeskite lauro lapų, kvapiųjų pipirų.
5. Kai daržovės suminkštės, įberkite makaronų.
6. Virkite, kol išvirs makaronai.
7. Patiekiant pagardinkite grietine.
Skanaus!
Atsiliepimai