Ingredientai
Česnakai
40
skiltelės
Baltojo vyno actas
1
stiklinė
Vanduo
2
stiklinės
Gvazdikėliai
2
vnt.
Rozmarinai
2
šaukšteliai
Kvapieji pipirai
7
vnt.
Kadagių uogos
4
vnt.
Lauro lapai
3
vnt.
Cukrus
3
šaukšteliai
Druska
1
šaukštelis
Gaminimo eiga
Nenuluptas česnako skilteles nuplikykite verdančiu vandeniu ir perplaukite šaltu. Nulupkite.
Į puodą supilkite vandenį, actą, suberkite prieskonius, cukrų, druską ir užvirkite.
Suberkite česnakų skiltelles ir virkite apie 4 minutes.
Česnakų skilteles išgriebkite, suberkite į paruoštus stiklainius ir užpilkite karštu marinatu.
Ant viršaus atsargiai užpilkite po šaukštą aliejaus ir sandariai užsukite.
Atsiliepimai