Ingredientai
Vištienos filė
200
g
Pievagrybiai
100
g
Pomidorai
1
vnt.
Konservuoti ananasai
3
šaukštai
Konservuotų ananasų sirupas
2
šaukštai
Saldžiarūgštis padažas
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Vištieną susmulkinkite vieno kąsnio gabaliukais, apiberkite druska ir pipirais. Dėkite kepti į įkaitintą sviestą. Apskrudinkite.
Pievagrybius, nuvalykite, supjaustykite ir suberkite į vištieną.
Pomidorą nulupkite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į vištieną.
Uždenkite dangtį ir patroškinkite apie 10 minučių.
Suberkite gabaliukais pjaustytus konservuotus ananasus, įpilkite ananasų sirupo ir saldžiarūgščio padažo.
Viską išmaišykite, jei reikia įberkite druskos ir pipirų.
Kepkite ant mažos ugnies dar 5-8 minutes.
Atsiliepimai