Ingredientai
Triušiena
1
kg
Garstyčios
1
indelis
Grietinė
4
šaukštai
Sviestas
50
g
Čiobreliai
šaukštelis
Druska
1
šaukštelis
Pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Prieš kepant triušį keliose vietose įpjaukite - paskui bus lengviau supjaustyti.
Triušį pabarstykite pipirais, druska,čiobreliais ir įtrinkite prieskonius. Storai aptepkite garstyčiomis.
Dėkite į kepimo indą. Įpilkite truputį vandens, įdėkite sviesto ir kepkite 1,5 valandos iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos aptepkite triušį grietine ir padidinkite temperatūrą iki 200 laipsnių.
Atsiliepimai