Ingredientai
Gaminimo eiga
Rytą pradėkite nuo kviečių želmenų sulčių.
Nupjaukite reikalingą kiekį želmenų prieš pat naudojimą.
Išspauskite iš jų sultis lėtaeige sulčiaspaude.
Patariama pradėti gerti nuo 15-20 ml želmenų sulčių, didinant po 5 ml kasdien. (Profilaktiškai gerkite 7 dienas, o siekiant apčiuopiamų rezultatų – 21 dienas).
Žaliasis kokteilis:
Stambiai supjaustytus obuolius ir salierų kotus sudėkite į smulkintuvą-kokteilinę.
Iš pusės citrinos išspauskite sultis.
Įdėkite aitriosios paprikos ir imbiero (jų galite ir nedėti arba dėkite pag skonį).
Į smulkintuvą-kokteilinę įpilkite vandens arba fermentuoto grūdų gėrimo tiek, kad apsemtų. Jei kokteilio norisi gaivesnio, įpilkite daugiau skysčio.
Smulkintuvu sutrinkite sudėtas daržoves ir vaisius (apie 20-30 sekundžių).
Sudėkite saulėgrąžų daigus ir viską gerai susmulkinkite.
Sudėkite maltas kanapių, margainių ir čija sėklas ir gerai išmaišykite
Žaliojo kokteilio gamybos procesą galite pamatyti čia:
Maistinę patiekalo vertę rasite ČIA.
Atsiliepimai