Ingredientai
Forminiai makaronai
180
g
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
SANTA MARIA druska malūnėlyje Rock Salt
1
šaukštas
SANTA MARIA persiladas
1
šaukštas
Citrinų sultys
1
šaukštas
Pomidorai
2
vnt.
Gražgarstės
150
g
Kietasis sūris
12
g
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Įpilkite šiek tiek aliejaus į pasūdytą vandenį ir apvirkite forminius makaronus (geriausia kaspinėlio formos).
Išvirtus makaronus nusausinkite ir atvėsinkite.
Sumaišykite prieskonių mišinį persiladą su alyvų aliejumi, citrinos sultimis ir supilkite į makaronus.
Supjaustykite kumpį, saulėje džiovintus pomidorus ir pomidorus (iš pomidorų prieš tai išimkite sėklas) juostelėmis ir sumaišykite su makaronais.
Patiekite su parmezano drožlėmis ir gražgarstės salotomis.
Patarimas! Išbandykite salotas pagardinę trupučiu majonezo ir papuošę šviežiu baziliku.
Atsiliepimai