Ingredientai
Ėrienos kumpis
800
g
Ropės
200
g
Morkos
200
g
Svogūnai
50
g
Česnakai
2
skiltelės
SANTA MARIA mėsos prieskoniai su čiobreliais
1
šaukštas
Alyvuogės
3
šaukštai
Rozmarinai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Supjaustykite mėsą kubeliais ir sumaišykite su aliejumi bei prieskonių mišiniu.
Įdėkite į plastikinį maišelį ir palikite marinuotis apie 6 val.
Vėliau apkepkite mėsą keptuvėje.
Kol mėsa kepa nulupkite daržoves ir supjaustykite stambiais gabalėliais.
Mėsą kartu su daržovėmis sudėkite į kepimo indą, uždenkite folija ir kepkite orkaitėje 185˚C temperatūroje apie 1,5 valandos.
Patiekite su šviežiu rozmarinu arba krapais.
Atsiliepimai