Ingredientai
Kiaulienos šoninė
100
g
Morkos
1
vnt.
Briuselio kopūstai
500
g
Grietinėlė
200
ml
Garstyčios
1
šaukštas
Sojos padažas
3
šaukštai
SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišinys
2
šaukšteliai
SANTA MARIA akmens druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Apkepkite juostelėmis arba mažais kubeliais pjaustytą šoninę ir palikite pastovėti.
Apkepkite juostelėmis supjaustytas morkas ir, sumažinę ugnį, į keptuvę sudėkite kopūstus. Pakepkite, kol gražiai paruduos.
Supilkite grietinėlę, garstyčias, sojos padažą, pabarstykite prieskoniais ir kepkite, kol suminkštės. Patiekite su šonine.
Atsiliepimai